Til toppen

Bråtens Snøstjerne Genser Hvit

Produktnummer: 2436-100008-M
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

Bråtens Snøstjerne Genser er en varm og god genser med et nydelig strikket mønster, laget i 100% norsk ull. Genseren har en myk og god krage med glidelås.

  • God og varm
  • Myk krage med glidelås
  • Nydelig strikket mønster
  • Kommer i fire farger

Åttebladsrosen har blitt benyttet i norsk tradisjonsstrikk i lang tid. Historien går helt tilbake til 1800-tallet. Bråtens har designet det vakre mønsteret på Snøstjerneplaggene basert på åttebladsrosen og døpt den om til Snøstjerne.
Genserne og jakkene er laget i 100% norsk ull.

Størrelsestabell

Størrelse S M L XL XXL
Lengde 64 66 68 70 72
Bredde 52 56 60 64 68
Armlengde 52 54 56 58 58

Bråtens har fokus på å skape bærekraftige produkter til kundene sine. De siste 10 årene har det vært en svært positiv utvikling når det kommer til bærekraftige materialer og produksjon hos Bråtens og deres råvareleverandører. I tillegg legges det også stor vekt på å sikre gode arbeidsforhold hos Bråtens produksjonsbedrifter i utlandet. Bedrifter, organisasjoner og forbrukere stiller tydelige krav til transparents og rettferdige betingelser for arbeidstakere som er involvert i verdikjeden. Dette har bidratt til holdningsendringer i hele klesindustrien. Bråtens er sikre på at åpenhet, fokus og deling av forretningsmetoder knyttet til en renere bransje er nøkkelen til en fremtid som dekker behovene deres uten å gå på bekostning av klima og etiske forpliktelser.

Som selskap har de en forpliktelse til å gå foran i det grønne skifte og stiller derfor høye krav til bærekraftige løsninger gjennom hele sin verdikjede. Bråtens er derfor stolte av å kunne levere bærekraftige produkter av høy kvalitet.

Råvarer – kvalitet med små fotavtrykk
Bråtens skal levere ullplagg med spesifikke varmeegenskaper av høy kvalitet og er avhengige av solide råmaterialer de stoler på og som sammenfaller med kravene de stiller til bærekraft. Med utgangspunkt i dette har det vært naturlig å bruke kortreist ull fra Norge og Australsk merinoull. Dette er to ulike ullkvaliteter med ulike og unike egenskaper.

Norsk ull
Store deler av utvalget til Bråtens produseres i dag på 100% naturlig norsk ull. Den norske ullen er kjent for sine gode varmeegenskaper, slitestyrke og spenst. Dette er et resultat av den helhetlige dynamikken mellom det nordiske kjølige klima, dyrevelferd og den miljøbevisste etterbehandlingen av ulla.

Norske gårdsdyr er blant verdens friskeste og lever store deler av året på utmarksbeite med tilgang til naturlige urter, gress, lyng, busker og rent fjellvann. Den norske bonden vet at gode forhold, lavt antibiotikabruk for dyrene er viktig så vel for dyrevelferden som kvaliteten på ullen.

Ull er 100% naturlig, fornybar og biologisk nedbrytbar fiber. Dette sammen med lite bruk av kjemikalier og miljøvennlige etterbehandling gjør den norske ulla bærekraftig. Alt skyllevann i vaskeprosessen resirkuleres, og alle vaskemidler er biologisk nedbrytbare for å unngå bruk av giftige stoffer som påvirker nærmiljøet. For å bruke mest mulig av ullen gjenvinnes minimum 20% av ullfettet som er tilgjengelig. Ullfettet er bedre kjent som lanolin og brukes ofte i ulike salver og kremer.

Les mer +