Til toppen

Beretta 686 Silver Pigeon I MY Vittoria 12-76

Produktnummer: sch141383-M
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

Bestselgeren fra Beretta. Lav låskasse og perfekt balanse. Montecarlo stokk. Spesielt designet for damer. Bedre grep, høyde og lengde. Leveres med Optima HP løp og choker.

Hvordan handle Våpen og registreringspliktige Våpenløp på jaktia.no

Benytt "Kontakt Butikk" knappen som du finner ovenfor. Hvis "Kontakt Butikk" knappen ikke er synlig må du først velge variant, eks: kaliber, i nedtrekks menyen.

Ved å trykke på "Kontakt Butikk"  vil du få opp et kontaktskjema. I kontaktskjemaet velger du hvilken Jaktia butikk du ønsker å kontakte. Fyll inn kontaktinformasjon (denne vil være ferdig utfylt dersom du er logget inn som kunde) og skriv din henvendelse i kommentarfeltet. Husk å huke av for om du ønsker å bli kontaktet via telefon eller E-post.

Du vil så bli kontaktet av din valgte Jaktia butikk om den videre kjøpsprosessen.

Om du ønsker direkte kontakt med en av våre butikker finner du kontaktinformasjon til alle Jaktias butikker på våre butikksider


Beretta er verdens ledende, og den eldste leverandøren av våpen. De er suveren markedsleder i høykvalitets segmentet og er en innvestering for generasjoner. Våpnene kjennetegnes av meget høy kvalitet og godt håndverk. De er ledene på produktutvikling, brukeregenskaper og design. De beste konkuranseskytterne verden over velger Beretta.

Alle modeller fra Beretta av over og under hagler, med unntak av SO/SL serien har utspring i samme type låskasse. Denne låskasse konstruksjonen er patentert, slik at ingen andre kan kopiere løsningen slik den er på Beretta våpen. Låskassen er veldig lav med en spesiell H-lås, som låser pipen i låskassen. Denne går inn i bakkant av løpet omtrent midt i og ikke i bunnen av låskassen, slik som mange konkurenter har. Dette gjør siktelinjen blir lavere, uten at låskassen blir noe bredere enn det som er vanlig på en over og under hagle. Låskassen er også "tett" i bunn, som gjør det lettere og rengjøre samt at ikke skitt/puss kommer ned i mekanismen. Ejektorene er separate for hvert løp, de utløses automatisk etter at skudd er avfyrt og våpenet åpnes. De kan enkelt demonteres for vedlikehold. Beretta er ledene i utvikling av pipe og choke produksjon. De tilstreber alltid gode og jevne skuddbilder, så lavt hastighetstap som mulig og lav rekyll/pipevipp. Pipene er alltid produsert etter monoblock prinsippet. Det er alltid gode valgmuligheter av skjefter og pipelengder, målsettningen er at vi alltid skal kunne finne ett våpen som passer deg og dine behov ved valg av ett Beretta våpen. Det er høy kvalitet i alle deler som blir brukt og meget gode tilpassninger.

BERETTA 686 SILVER PIGEON I MY19 VITTORIA

Har du ønsket deg en hagle som er spesielt laget til deg som dame? Her har du en topp kvalitets hagle med perfekte spesifikasjoner for damer og jenter. Kinnbeinet er normalt noe høyere på kvinner enn menn, og ofte trenges det også ett kortere skjefte. Vittoria har en kolbehøyde helt opp til 45mm drop. Kolbelengden er 355mm inkl 15mm kolbekappe som kan byttes om det er behov. Monte Carlo kolbe i fin oljebehandlet valnøtt. Pistolgrep med nettskjæring. Bokslås med  scrollgravyre. Kaliber 12-76, pipelengde 660mm, ejektor, 5 utskiftbare choker HP Optima og automatisk sikring med løpsvelger på sikringsfløyen. Reimfeste (ikke montert) og koffert følger med våpenet.

 • Vekt ca : 3,3 kg
 • Løpslengde: 66cm 
 • Kolbelengde: 355mm
 • Inkludert 5 stk. utskiftbare HP Optima innvendige  choker.
 • Stokkmateriale i oljebehandlet valnøtt
 • Drop 35/45
 • Kolben har pistolgrep med nettskjæring
 • Rounded forskjefte med nettskjæring
 • Selvjusterende låsetapper
 • Automatisk sikring
 • Enkel avtrekker
 • Løpsvelger på sikringsfløyen
 • Ejektor
 • Leveres i Beretta koffert
 • Chokegruppe D

 

Les mer +
Generell Produktinformasjon
Leverandør Schou AS