Til toppen

Alfa Walk King Advance GTX Herre Classic Brown

Produktnummer: alf513514-40-M
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

Allsidig, klassisk fjellstøvel

ALFA Walk King Advance GTX er en klassisk og allsidig fjellstøvel i premium lærkvalitet. Kombinasjonen av fullnarvet lær og GORE-TEX membran gjør disse støvlene slitesterke, vanntette og pustende.

Skoene har en universell passform i tillegg til at snøring med doble låsekroker forenkler individuell tilpasning. Den myke toppkanten og Memoryfoam i ankelpartiet sørger for god komfort, mens gummikalosjeringen beskytter foten og øker skoens slitestyrke og levetid ytterligere.

Såleteknologien som er tatt i bruk gir en god turopplevelse. Den lette EVA-mellomsålen er støtdempende, mens yttersålen Vibram® Grip AMG sørger for velkjent ALFA-grep uansett underlag, vått eller tørt.

Er du ute etter en allsidig og klassisk fjellstøvel som vil gi deg mange gode turminner, både med og uten sekk? Da er ALFA Walk King Advance GTX garantert et godt valg.


Funksjoner:

Vanntett og pustende: GORE-TEX
GORE-TEX er den ultimate membran for vanntette, pustende og slitesterke sko. Samtidig som fukt utenfra blokkeres, slippes luft ut så svetten fordampes fra innsiden av skoene. Dette gir et tørt og behagelig klima for føttene i all slags vær. Det finnes fler varianter og ALFA velger alltid GORE-TEX membran tilpasset bruksområdet.

Eksepsjonell lærkvalitet: Full-grain leather
Fullnarvet lær er den beste lærkvaliteten, med gode pusteegenskaper og en glatt overflate som gjør den svært slitesterk og vann- og snøavvisende. Fullnarvet lær blir penere og penere ved bruk, og beholder sine fantastiske egenskaper, så lenge man tar vare på det med gode vedlikeholdsprodukter og riktig oppbevaring.

Topp grep på løst og fuktig underlag: Vibram® Grip AMG Sole
Yttersålen Vibram® Grip AMG er teknologisk utviklet av Vibram og ALFA Test Team. Det unike mønsteret har en spesiallaget gummiblanding som sørger for meget godt grep og økt friksjon, spesielt på fuktige og løse underlag. Sålen er slitesterk og holder deg tørr på beina under alle forhold.
 

Egenskaper:

  • Vanntett: 5/5
  • Pusteegenskaper: 3/5
  • Sålestivhet: 4/5
  • Isolasjon: 4/5
  • Ankelstøtte: 4/5
     
Les mer +
Generell Produktinformasjon
Leverandør Alfa