Til toppen

Blaser

Tysk presisjonsarbeid av høyeste klasse.

Lidenskap

Jakt er en av menneskehetens eldste lidenskaper. Vi jegere må imidlertid stadig ruste oss for nye utfordringer. Dette er bare mulig gjennom innovasjon og mennesker som driver dette med lidenskap.

Partnerskap

Som en ledende innovatør er vi drivkraften i den internasjonale jaktvåpenindustrien. Våre 50 års erfaring har skjerpet sansene for fornuftige teknologiske fremskritt. Vi mister imidlertid aldri vår etiske forpliktelse av syne.

Entusiasme

Våre Blaser-ansatte har samme entusiasme for jakt, men har også et bredt spekter av talenter. Dette mangfoldet når det gjelder personligheter, perfekt nettverk av ferdigheter og gleden ved samarbeid er våre største suksessfaktor.

Oppmerksomhet på detaljer

Vi streber etter fortreffelighet i alle design- og produksjonstrinn. Ekte perfeksjon oppstår med lidenskap som gir våre jaktvåpen deres karakter. Innovasjon kombinert med sensitiv design er vår formel for tidløs våpendesign.

Solide emner

Produksjonen av systemdeler fra solide emner gir deg lydkvalitet, pålitelighet og holdbarhet. De nyeste CNC-maskinene gir grunnlaget for minimumstoleranser og varig skyte-nøyaktighet.

Høykvalitetsmaterialer

Det være seg temperert stål, smidde lettmetalllegeringer eller edelt valnøtt-tre, de er kombinert med kunstnerisk presisjonsarbeid for å skape unike dyrebare gjenstander. Hvert Blaser jaktvåpen er en investering i generasjoner.

Tradisjon

Vi karakteriserer dagens jaktkultur med en følelse av tradisjonelt håndverk. Høykvalifiserte våpensmeder, lagerprodusenter og gravører gjør en Blaser til et mesterverk som fremhever personligheten og lidenskapen til eieren.

 

Sorter etter: Navn (a > å)

Blaser Anorakk

Vann- og vindtett anorakk fra Blaser
nor113198-M

Blaser Argali Patch Cap

Caps Fra Blaser Active Outfits
nor112741

Blaser CDP Kule

Presis kule med kontrollert ekspansjon
nor2998010-M

Blaser Cap Bi-Color

Caps Fra Blaser Active Outfits
nor112742

Blaser Cap Brown/Blaze

Caps Fra Blaser Active Outfits
nor112743

Blaser Distanseskiver For Ringer

Distanseskiver for Ringer
nor2979330

Blaser Futteral B Cordura 110cm

Våpenfutteral for rilfe eller kombi
nor2995102

Blaser Futteral B Twill/Lær 110 cm

Våpenfutteral for rifle eller kombi
nor2995107

Blaser Futteral C Cordura 128 cm

Futteral for Rifle og Kombi
nor2995106