Til toppen

13 Fishing The Snitch Pro Ice Rod Quick Action Tip

Produktnummer: 1200-100483-M
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

Den populære noodle-tip isfiskestanga «The Snitch» fra 13-Fishing er nå tilbake på markedet i ny og forbedret utgave.

Noodle-tip stenger er isfiskestenger med en supersensitiv tynn tupp. Stengene har en jevn og noe dypere aksjon og er derfor optimal for kjøring av fisk når man fisker med små kroker. Tuppen av stengene er lakkert med en neon-grønn farge som forbedrer den visuelle napp deteksjonen.

I motsetning til mange andre noodle tip stenger på markedet så er den oppgraderte Pro serien i The Snitch bygget av et solid grafitt stangemne som gir vesentlig bedre respons og feedback fra stangtuppen. Andre noodle-tip stenger på markedet er man avhengig av å se nappene i tuppen av stanga, men i The Snitch Pro så finner du egenskaper som gjør at man faktisk også klarer å kjenne ganske så forsiktige napp.

Andre forbedringer til dens forgjenger finner man i snellefestet, som nå består av nå består av et custom bygget evolve karbon-feste. Dette gir både lavere vekt samt et snellefeste som låser snella bedre enn forgjengeren. Noe som er viktig spesielt når man skal fiske med raske vibrerende bevegelser.

Stangserien kommer i 4 forskjellige lenger: 58cm, 69cm,74cm og 81cm. Alle har en power som kan klassifiseres å være i området mellom Ultra Light til Light.

Stengene er perfekte for å fiske med medium små til mellomstore mormyska / micro jigger, små til mellomstore lokkemeite pimpler, små vibrasjonsagn samt små tumblere og rattle spoons. De lengre modellene 74cm og 81cm er også perfekte lette dead stick stenger for deg som bruker en statisk stang i hullet ved siden. Rigget med enten en mormyska eller microjigg. Eller hvorfor ikke bare et lite klypesøkke med en liten enkelkrok agnet med mark.

Les mer +

13 Fishing Tickle Stick Gen.2

Arvtageren etter 13-fishing sin mest legendariske stangserie for isfiske
1200-100489-M