Til toppen

Umpqua Ephemerella Klekker

Produktnummer: gui101474-M
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

Dette er et generelt velflytende klekkemønster som er utmerket også i sterk strøm. Fluen kan imitere både døgnfluer og mygg, halene kan representere nymfeskinnet hos myggen eller både nymfeskinn og haler hos en døgnflue som er i ferd med å klekke. Mønsteret her er ment som imitasjon av ulike arter innen døgnfluefamilien Ephemerellidae (Ephemerella Sp.) men er også en generell god fiskeflue. Dette er en flue som ligger tungt i filmen, litt over/litt under og signaliserer sårbarhet. En god trigger på fisk som vegrer seg for å stige å ta en helt tørr flue. Krok 12 er en fin størrese for Aurivillii/Aroni, Krok 14 og 16 for Ignita. Ellers så er den også helt utmerket for ulike arter Leptophlebia. Eks. Marginata på 12'er krok og Vespertina på 16.

Bakkroppen har rib av pearl krystal flash som er et velkjent, effektivt materiale som legger til det lille ekstra i en flue. Flashen kommer virkelig til sin rett under klekkinger i dårlig lys og i regnvær. Fallskjermhacklet er surret rundt en foamsylinder som gjør flua lett å se samt at den gir gode flyteegenskaper.

Tips for impregnering:

- Impregner kun hackle og foam med Gel impregnering slik at bakkroppen bryter overflaten. TMC Dry Magic er vår favoritt.
- Etter en fisk så skyll flua i vann, tørk med amodou og bruk TMC Dry Shake på hackle og Gel på foam for å revitalisere flua.

Les mer +
Generell Produktinformasjon
Leverandør Guideline