Til toppen

IFISH IceHotel 4-p Insulated

Produktnummer: 1192-100011
Lagerbeholdning:
Kan kun hentes i butikk

inkl. mva.

Isolert Pop-up isfiske telt.

IFISH Icehotel er utstyrt med isolert teltduk. Dette gjør at Icehotel holder kulda ute og varmen inne på en langt mer effektiv måte enn en vanlig teltduk.

Icehotel er perfekt for deg som ønsker å etablere en «camp» ute på isen hvor man kan holde seg varm og tørr.

Icehotel 4 rommer mellom 2-4 peroner + en del utstyr og oppakning. Teltet har også ståhøyde hvis man trenger å strekke seg litt uten å måtte gå ut.

Teltet er på 5,8 kvadratmeter så man kan fint holde varmen med en passende bensin/gass brenner hvis det skulle være litt ekstra kaldt ute (OBS: sørg for god lufting og varsomhet ved bruk av gass/bensin).

For lengere turer ute i kaldt vær anbefales det å benytte lavvo-ovn som varmekilde. Da får man en jevn god varme, og i motsetning til gass og bensin-brennere så blir det også mindre kondens. Man slipper også risikoen for gass-lekkasje samt en redusert risiko for dannelsen av karbonmonoksid. Men hvis man skal sove i teltet sammen med en varmekilde (uansett type) så anbefales det å benytte en karbonmonoksid-måler, såkalt kullos-alarm.

Husk at en lavvo-ovn brukt over flere dager vil eskalere smeltingen av is og snø. For å redusere smelteeffekten bør ovnen bygges noe opp fra isen. Eventuelt benytte bunnduk (solgt separat) sammen med brannmatte.

Ved montering av lavvo-ovn må brukeren av produktet selv legge inn pipegjennomføringen. Merk at alle tilpasninger og bruk gjennomføres på egen risiko. Eventuelle skader som kan oppstå som følge av egne tilpasninger vil ikke dekkes av reklamasjonsretten.

Spesifiaksjoner:

  • Høyde: 200cm
  • Lengde: 240cm
  • Bredde: 240cm
  • Vekt: 16kg

Isbarduner og oppbevaringspose medfølger.

En større pulk eller slede er å anbefale for transport vinterstid av dette teltet.

Grunnet produktet sin størrelse og vekt så tilbyr vi ikke fri frakt på dette produktet. Benytt kontakt skjemaet ved å trykke på "kontakt butikk" knappen hvis du ønsker dette produktet tilsendt.

Les mer +
Tekniske Spesifikasjoner
Vekt 16kg
Høyde 200
Bredde 240
Lengde 240
Generell Produktinformasjon
Produsent Ifish
Leverandør Bios

Winnerwell Nomad View Ovn

Winnerwell vedovner for telt og lavvo er lagd i svært høy kvalitet, med fokus på detaljer og bruk. Her trengs ingen verktøy for å sette dem opp eller pakke sammen, en egenskap mange vil sette pris på ved turer i snø, mørke og med kalde fingre.
var10523-M