Til toppen

Guideline Pot Belly Pig Creme Brulee Tube

Produktnummer: gui105574-M
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

Pot Belly Pig - Creme Brulee er en variant av den originale Pot Belly som vi har hatt stor suksess med i de aller fleste elver. Magien i mønsteret kommer til live når fluen blir våt, kroppen er laget med UV-Materialer som virkelig gløder i det rette lyset. Fluen er bundet på kobbertube med styreslange påmontert for sikkert hold av kroken.

Peter Whittingham presenterte den første Pot Belly Pig i det Engelske bladet Trout & Salmon i 2001. Siden da har dette designet vist seg å være blant de mest effektive over hele verden. Pot Belly har sine likhetstrekk med Islandske Krabla og Frances fluer som også har lange ''følere''. I stedet for mer skjøre hacklestammer har Pot Belly som navnet tilsier hår i fra kinesisk gris, disse hårene har en naturlig kurve som gjør at de ''sparker'' i strømmen. Bevegelsen hårene lager er ganske lik en reke som sparker ifra med beina og skyter framover.

Les mer +
Generell Produktinformasjon
Produsent Guideline
Leverandør Guideline

Guideline Reel bag

Romslig og solid bag for oppbevaring av sneller, snører, fluebokser, fortomsmateriale og annet tilbehør. Dette er en mindre og mer kompakt versjon av Large Gear Bag med mange av de samme funksjonene.
gui102580