Til toppen

Guideline Alta 2.0 Wading Boot Felt

Produktnummer: gui105237-M
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Alta 2.0 er en topp moderne lettvekts vadesko. Perfekt anatomisk passform lik moderne fjellstøvler, laget av materialer som trekker minimalt med vann. Det perfekte valget for deg som går mye når du fisker.

En topp moderne vadesko med nøye utvalgte materialer for å ivareta lav vekt, god slitestyrke og et tøft design. Lesten er inspirert av moderne fjellstøvler, bred og komfortabel, rett og slett et perfekt valg for lange dager med mye gåring og fisking. Støvlene har ytterstoff av Airmesh nylon laminert til en tett EVA film slik at vannet ikke samler seg i selve materialet og gjør støvlene tyngre når du går på land. Utsatte deler av skoen har gummiforsterkninger. Pløsen er ergonomisk utformet slik at den ikke presser unødvendig på toppen av foten. Innvendig har støvelen for av neoprene som reduserer slitasje på vadesokkene. Produktet er helt uten skadelige fluorcarboner, uten DWR behandling for å unngå unødvendig forurensning i produksjon og bruk.

Alta 2.0 er Guidelines mest stødige vadesko på både vridningsstabilitet i selve materialene og med best støtte til foten under bruk. De er svært lette og veier kun 1200 gram i str. 10 med filtsåle. For maksimal slitestyrke så er filt sålen sydd tvers igjennom til innersålen og limt i tillegg.

  • Lest med perfekt passform og god stabilitet.
  • Ergonomisk designet belg pløse.
  • Limt og sydd filtsåle for maksimal slitestyrke.
  • Tekniske materialer som ikke samler vann.
  • Lav vekt: 1200g pr. par i str. 10 med filtsåle.
  • Fri for fluorcarboner, ingen DWR behandling.
Les mer +
Generell Produktinformasjon
Leverandør Guideline