Til toppen

Bråtens Villmark Genser Grå

Produktnummer: 2436-100014-M
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

Bråtens Villmark Genser er en god og allsidig genser i høy kvalitet og fine farger, laget i 60% ull og 40% acryl. Genseren er både tradisjonell og urban, og passer like godt til en tur i marka, på sjøen eller til en runde på byen.

  • God og allsidig genser
  • Høy kvalitet og fine farger
  • Produsert i 60% ull og 40% acryl
  • Passer like godt i marka som på byen
  • Kommer i fire farger
     

Størrelsestabell:

Størrelse XS S M L XL XXL XXXL
Lengde 64cm 68cm 70cm 72cm 74cm 76cm 78cm
Bryst 48cm 50cm 52cm 54cm 56cm 58cm 60cm
Armlengde 69cm 71cm 73cm 75cm 77cm 79cm 81cm
Hals 24cm 24cm 25cm 25cm 26cm 26cm 26cm

Bråtens har fokus på å skape bærekraftige produkter til kundene sine. De siste 10 årene har det vært en svært positiv utvikling når det kommer til bærekraftige materialer og produksjon hos Bråtens og deres råvareleverandører. I tillegg legges det også stor vekt på å sikre gode arbeidsforhold hos Bråtens produksjonsbedrifter i utlandet. Bedrifter, organisasjoner og forbrukere stiller tydelige krav til transparents og rettferdige betingelser for arbeidstakere som er involvert i verdikjeden. Dette har bidratt til holdningsendringer i hele klesindustrien. Bråtens er sikre på at åpenhet, fokus og deling av forretningsmetoder knyttet til en renere bransje er nøkkelen til en fremtid som dekker behovene deres uten å gå på bekostning av klima og etiske forpliktelser.

Som selskap har de en forpliktelse til å gå foran i det grønne skifte og stiller derfor høye krav til bærekraftige løsninger gjennom hele sin verdikjede. Bråtens er derfor stolte av å kunne levere bærekraftige produkter av høy kvalitet.

Råvarer – kvalitet med små fotavtrykk
Bråtens skal levere ullplagg med spesifikke varmeegenskaper av høy kvalitet og er avhengige av solide råmaterialer de stoler på og som sammenfaller med kravene de stiller til bærekraft. Med utgangspunkt i dette har det vært naturlig å bruke kortreist ull fra Norge og Australsk merinoull. Dette er to ulike ullkvaliteter med ulike og unike egenskaper.

Norsk ull
Store deler av utvalget til Bråtens produseres i dag på 100% naturlig norsk ull. Den norske ullen er kjent for sine gode varmeegenskaper, slitestyrke og spenst. Dette er et resultat av den helhetlige dynamikken mellom det nordiske kjølige klima, dyrevelferd og den miljøbevisste etterbehandlingen av ulla.

Norske gårdsdyr er blant verdens friskeste og lever store deler av året på utmarksbeite med tilgang til naturlige urter, gress, lyng, busker og rent fjellvann. Den norske bonden vet at gode forhold, lavt antibiotikabruk for dyrene er viktig så vel for dyrevelferden som kvaliteten på ullen.

Ull er 100% naturlig, fornybar og biologisk nedbrytbar fiber. Dette sammen med lite bruk av kjemikalier og miljøvennlige etterbehandling gjør den norske ulla bærekraftig. Alt skyllevann i vaskeprosessen resirkuleres, og alle vaskemidler er biologisk nedbrytbare for å unngå bruk av giftige stoffer som påvirker nærmiljøet. For å bruke mest mulig av ullen gjenvinnes minimum 20% av ullfettet som er tilgjengelig. Ullfettet er bedre kjent som lanolin og brukes ofte i ulike salver og kremer.

Les mer +