Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Sabatti Forest Kombi 12-76/6,5x55

Produktnummer: vaa200-015

Sabatti kombi med skjult frittliggende piper.

Hvordan handle Våpen og registreringspliktige Våpenløp på jaktia.no

Benytt "Kontakt Butikk" knappen som du finner ovenfor. Hvis "Kontakt Butikk" knappen ikke er synlig må du først velge variant, eks: kaliber, i nedtrekks menyen.

Ved å trykke på "Kontakt Butikk"  vil du få opp et kontaktskjema. I kontaktskjemaet velger du hvilken Jaktia butikk du ønsker å kontakte. Fyll inn kontaktinformasjon (denne vil være ferdig utfylt dersom du er logget inn som kunde) og skriv din henvendelse i kommentarfeltet. Husk å huke av for om du ønsker å bli kontaktet via telefon eller E-post.

Du vil så bli kontaktet av din valgte Jaktia butikk om den videre kjøpsprosessen.

Om du ønsker direkte kontakt med en av våre butikker finner du kontaktinformasjon til alle Jaktias butikker på våre butikksider


Sabatti Kombi, skjult justerbar frittliggende pipe (for justering av samskyting). \nHardforkrommet hagleløp kal. 12/76, med 1/2 trangboring. Riflepipen er av krom-molybdenstål. Blank forkrommet låskasse med gravert dyremotiv. Doble avtrekkere med rifleløpet på den bakre avtrekkeren, for sikkerhet. Automatisk sikring og dobbelt haneoppfang. Skjefte av oljet valnøtt og håndskåret nettskjæring. Modellen har nedfellbart/justerbart skursikte og er forberedt for skinnemontasje. Kan leveres med ekstra hagleløp med 5 choker. VÅPENET ER C.I.P. TESTET OG GODKJENT FOR STÅLHAGL. Alle Sabatti våpen leveres med livstidsgaranti på deler.

Les mer +
Generell Produktinformasjon
Leverandør Vaabenhuset Nygaard AS
Leverandørens Varenummer 200-015