Til toppen

Guideline NT11 Salmon & Seatrout SH 4-delt

Produktnummer: 1815-100359-M
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

I NT11 fluestenger har Guideline brukt de aller nyeste og mest sofistikert grafittmaterialene som finnes, og som i dag brukes for å bygge fremtidens romfartøyer.

Dette karbon materialet gir fluestengene noen helt unike og slående fordeler. Den følbare effekten er en utrolig rask tilbakeslagshastighet og hvor lette, spenstige og distinkte stengene er. Klingene har et ytre og indre lag med T1100G grafitt som fungerer som en armering av de øvrige grafittfibrene. Det gir stengene en overlegen bruddstyrke og holdbarhet. Resultatet er at Guideline nå kan designe de letteste og sterkeste fluestengene med den høyeste karbon modulusen de noen sinne har bygget.

NT11 har en relativt dyp aksjon som turbo-lader stangen og leverer presise kast, selv uten å maksimere kraften. Men om du tilsetter mer kraft får du et kontant svar fra klingen. Den tolerante aksjonen betegnes som «full flex medium/fast» med en stiv stangtopp som fortsatt er følsom nok til å gjøre dem livlige og morsomme å kaste med. Til tross for sin dype aksjon har stenge en imponerende løftekraft til tungt synkelinefiske. Dette er type stenger som passer for et bredt spekter av ulike kast og kastestiler. NT11 fluestenger er Guidelines mest prestisjefylte stangprosjekt noensinne og deres nye flaggskip innen fluestenger.

Disse stengene har en meget komfortabel aksjon som egner seg til både skandinavisk- og skagit-stil kasting. Designet for å hovedsakelig fungere optimalt med skyteklumper, wf-liner med moderat klumplengde som ULS og Bullet er også gode linevalg.

Spesifikasjoner:

  • C.A.P T1100™ stangteknologi.
  • FLOR-kvalitet kork er nydelig og høyeste nivå med minimalt fyll og den mest solide. Endebutten har pulverkorkforsterkning.
  • Titan lineførerringer, øvrige stangringer i rustfritt stål med titanbelegg.
  • Spesialdesignede snellefester av Guidelines R&D team med semi-matt finish, overflaten er hard anodisert som gjør den mer ripe sikker.
  • Klingene kommer i en matt satengfinish med dyp karbongrå overflate som gir stengene et diskret og stilig utseende.
  • Ringene har mørkegrå hoved surringer med diskrete blå pyntesurringer på holker, lineførere og logoområde.
  • Stangtube laget av laget av lett polykarbonat med et kraftig polyesterstofftrekk og en logolapp i naturlig skinn.
  • Sammen med stangtuben så leveres NT11 med en lett stangpose laget av 4-veis stretch nylon.
  • NT11 fluestengene kommer med 25 års garanti til første eier. Denne garantien dekker material- og/eller produksjonsfeil.

MODELLINFORMASJON

10’ #6 14-16 gr/215-245 grains En stang for ørret, sjøørret og laks i mindre elver og med små til mellomstore fluer. Fungerer helt nydelig med Guidelines ULS 3D+ klumpsystem i #6/7 (16gr) eller ULS #6/7 Multi Tip og ULS WF-linen. Stangen takler også 3D+ Compact Heads i en vekt på 17 gram veldig bra, dette er rett på de øvre grensene for stangen, spesielt når du bruker litt større tubefluer eller streamer.

10’ #7 17-19 gr/260-290 grains Sannsynligvis den best presterende 10' #7 stangen Guideline noen gang har laget! Mer komfortabel med større elver og de lengste kastene enn versjonen ovenfor. Den klarer også vind og større fluer med letthet. En 4D Compact Multi Tip #7/8 SH 19g er perfekt match, og kaster også supert med 3D+ Compact 17gr og 19gr klumper I ulike densiteter. For fluefiskeren som ønsker en integrert skyteline, vil ULS WF Multi Tip i #7/8 (18gr) være et godt valg.

10’ #8 19-21 gr/290-220 grains Den ultimate storfiskestanga for enhåndslaksefiske og stor sjøørret. Kraften denne stangen utløser må oppleves for å bli forstått. Lett i hånden, med ubegrensede ressurser både når du kaster og kjemper med stor fisk. Den er optimalisert for å fungere sammen med Guidelines 4D- og 3D-compact snører i 19 til 21 gram, men klarer også 23-grams klumper for de som foretrekker mer Skagit-stil på kastingen.


TEKNOLOGI

NT11 fluestenger bruker et ultraelastisk 46T karbonmateriale med svært lite resin som bindemiddel. Dette gjør det mulig å bygge fjærlette klinger med en spenstig følelse og perfekt balanse. Lag av T1100-grafitt med ekstremt høy strekk- og kompresjonsstyrke legges deretter til på både inn- og utsiden av 46T-materialet. Resultatet blir en ekstremt sterk vegg med suveren ytelse, slitestyrke og pålitelighet i klingene.Sammen med dette bruker Guideline et finvevd karbon materiale med et mønster (Complex Axial Pattern) som har 0, 45, 90 og -45 grader kryss konstruksjon, også kalt CAP. Resultatet er klinger med lynrask restitusjonshastighet, suveren retningsstabilitet, økt kastelengde og forsterket kompresjonsstyrke. Med en Supersterk TORAYCA NANOALLOY®-nanoforsterket grafitt økes styrken og holdbarheten i stengene. Kasting og kjøring av fisk forårsaker utallige repetisjoner i bøying av klingen, men med dette Nano-materialet reduserer man skader som kan oppstå ved ytre støt, indre påkjenninger eller tretthet i klingen. Oppsummert kan man si at materialegenskapene i NT11 klinger kan beskrives med disse enkle ordene; EKSTREM STYRKE, LAV VEKT og OVERLEGEN TILBAKESLAGSHASTIGHET. T1100G grafitt er utviklet for å sende romfartøy til mars og NT11 bruker svært avanserte produksjonsprosesser og materialer som er umulig å etterlikne hos vanlige produsenter av fiskestenger.

Les mer +