Kampanjesortiment

Sako S20 Hunter blued

Årets store nyhet!

Sako S20 er Sako’s første hybridrifle som gjør det mulig å bytte forskjefte og stokk mellom Hunting-stokk og Precision-stokk. Begge har justerbart kinnstykke og innsiden av stokken er forsterket med samme kraftige aluminium som er brukt i flyproduksjon.

Kolben er designet med ypperste skytekomfort og ergonomi i tankene. Å ha det beste, mest ergonomiske grepet på riflen, forbedrer nøyaktigheten uten å kompromittere komforten. I en
intens jaktsituasjon kan dette være den avgjørende faktoren mellom suksess og fiasko. Forskjeftet er designet for å håndtere allsidige jaktmiljøer. Den integrerte, myke,
læraktige gripeflaten er laget av høykvalitets syntetiske materialer og gir et optimalt grep i alle værforhold.

Det hurtigjusterbare kinnstykket er et unikt design spesielt laget for Sako S20. Det er enkelt å justere med bare én hånd og ett klikk på en knapp, noe som muliggjør perfekt og rask innretting mot kikkertsiktet. Rekylputens høyde og vinkel kan også justeres, reduserer følt rekyl og muliggjør perfekt passform og komfort i en rekke forskjellige skytestillinger.

Den justerbare ergonomien er en viktig del av Sako S20-designet. Dette gjelder også avtrekket, da et naturlig grep om riflen ikke bare er behagelig, men forbedrer også presisjonen. For optimal ergonomi ved avtrekk har S20 gjort det mulig å flytte avtrekkeren enten bakover (med 3 mm) eller fremover (med 4 mm) med en unbrakonøkkel. Avtrekket er også justerbart fra 1-2 kg / 2-4 kg.

Leveres med 5-skudds magasin. 10-skudds magasin kan kjøpes som tilleggsutstyr.

Blir først tilgjengelig i kaliber .308Win. Vekt 3,58 kg.

Produkter

Vi reserverer oss for skrivefeil. Lokale avvik kan forekomme.