Reportage

Hvilken våpenpakke passer for deg?

Vi hjelper deg å velge rett!

Det spiller ingen rolle om du nettopp har tatt jegerprøven eller om du har mistet tellingen på hvor mange ganger du har oppgradert utstyret. Å dra ut på første jakt med nytt utstyr i hendene er alltid en helt spesiell følelse. Spesielt når man kjenner at valget var riktig. Hos oss finner du derfor alltid de beste varemerkene, og bak disken står personell som vet hva de prater om. Vi hjelper deg med valget.

På Jaktia tar vi våpenpakker på stort alvor. Vi bruker mye tid på å ta frem perfekte kombinasjoner. For alle typer jegere. Slik at du kan velge en våpenpakke som virkelig passer for deg og din jakt. Uansett hvilken pakke du velger kan du være sikker på å få et våpen du kan stole på. Og ikke minst være trygg på at du får det til en god pris.

  • KOLBE – Lettvektskolbe eller standard? Med eller uten justerbar kolbekam? Med våre pakker kan du velge det som passer deg best.
  • KIKKERTSIKTE – Alt fra rimelige nybegynnermodeller til den beste optikken du kan få tak i – med den forstørrelsen som passer din jakt.
  • MONTASJE – Når du kjøper en pakke med kikkertsikte følger det alltid med et montasjefeste av like høy kvalitet – ferdig montert.
  • LYDDEMPER – Mange pakker inneholder også lyddemper – perfekt tilpasset for nettopp ditt våpen.

På sidene med vårt sortiment finner du en egen fane som viser noen av våre utvalgte våpenpakker. Les mer her.

Vanskelig å velge? – Vi hjelper deg!

  1. UNIKE PAKKEPRISER! – Du kan spare mange tusenlapper ved å velge blant våre pakker. Og hvis du ikke vil betale alt på en gang kan du alltids delbetale med Jaktiakortet.
  2. UTVALGTE VAREMERKER! – Hos Jaktia finner du alltid de aller beste varemerkene, utvalgt av jegere – for jegere. Med våre pakker slipper du også å velge mellom pris og kvalitet.
  3. TILPASSET, MONTERT OG KLAR TIL BRUK! – Vi kombinerer våpen, sikter og dempere som vi selv vet passer godt sammen. Og selvsagt monterer vi alt sammen for deg.
  4. DU VELGER SELV! – Takket være våre ulike våpenpakker kan du alltid finne en som passer både din jakt og din lommebok.
  5. FÅ HJELP AV NOEN SOM KAN JAKT! – Hos Jaktia kan du være trygg på å få prate med personer som selv er jegere og kan sine saker. Kjekt å vite når du trenger noen å spørre om råd.

Finner du ikke det du leter etter? Kontakt din Jaktia butikk for å få tips og råd til hva som passer dine behov.

Skitt jakt!