Til toppen

Telt og Lavvo

I Norge kan du i praksis sette opp teltet og overnatte gratis hvor du vil, så lenge du holder deg unna private eiendommer og dyrket mark og tar hensyn til miljø.

For å få en god opplevelse alene eller med familien på telt-tur er det viktig at du velger riktig utstyr tilpasset ditt bruk. Du bør tenke deg om hvordan du skal bruke teltet, altså hvilken type turer du oftest dra på, før du velger hvilken modell du skal gå for. Er du fjellgeit og skal tilbakelegge mange kilometer og høydemeter med teltet på ryggen er det kanskje et lettvekts fjelltelt du trenger. Skal du ha med familien og kjøre til destinasjonen er det nok et mer romslig telt du trenger. For at alle skal ligge godt og ha det passe varmt er gode liggeunderlag og soveposer like viktig som teltet. I tillegg kan det være fint med en Tarp som sørger for en lun og tørr camp plass hvor klær kan henge til tørk og morgenkaffen kan inntas i skjul for eventuelle regnbyger. En Tarp kan også gi kjærkommen skygge på de varmeste sommerdagene. For familien eller vennegjengen som skal på tur kan også den tradisjonelle lavvoen være et godt alternativ. Det kan være god team-building å fordele vekten av lavvodelene mellom seg under gåturen, og belønningen er et romslig overnattingssted hvor det kan gjøres opp varme inne og som har stå høyde selv for voksne.

Under finner du et utvalg telt og produkter til telt-turen som kan bidra til at turen blir husket som en suksess.

Sorter etter:

Fauna F3 Pro Camp

FAUNA F3 PRO CAMP – UNIK FORTELTSKONSTRUKSJON
var84920015

Winnerwell Myggnett Beskytter For Pipe

Passer til Woodlander og Nomad serien i størrelsene S/M/L
var10546

Winnerwell Titanium Fastfold Ovn

Winnerwell vedovner for telt og lavvo er lagd i svært høy kvalitet, med fokus på detaljer og bruk. Her trengs ingen verktøy for å sette dem opp eller pakke sammen, en egenskap mange vil sette pris på ved turer i snø, mørke og med kalde fingre.
var10524

Winnerwell Titanium Isolasjonsrør

Utformingen forhindrer at det varme røykrøret kommer i direkte kontakt med teltduken.
var10548

Winnerwell 45 Grader Vinklet Pipeledd

Dette røret har 45 grader vinkel. I kombinasjon med Winnerwell isolert rør og en pipegjennomføring, kan man føre pipen ut gjennom en skrå vegg, eller man kan vinkle toppen av røret over en lavvo.
var10544-M

Winnerwell Carrybag

Winnerwell Carry Bag har et stort rom for vedovn og to siderom for tilbehør og leirutstyr.
var10533-M

Winnerwell Nomad View Ovn

Winnerwell vedovner for telt og lavvo er lagd i svært høy kvalitet, med fokus på detaljer og bruk. Her trengs ingen verktøy for å sette dem opp eller pakke sammen, en egenskap mange vil sette pris på ved turer i snø, mørke og med kalde fingre.
var10523-M