Til toppen
Stilling ledig hos Jaktia Namsos

JAKTIA Namsos søker daglig leder - med muligheter for eierandeler i selskapet.

Firmaet L. Johansen AS er en av de eldste og mest tradisjonsrike butikkene i Namsos, etablert i 1875. Butikken har en unik posisjon i markedet på området jakt, fiske og friluftsliv, og er kjent for kvalitet og ekspertise. Butikklokalene er av høy kvalitet og fremstår som ryddige og innbydende. Våren 2018 valgte L. Johansen å gå inn i Jaktia-kjeden som er en av Skandinavias ledende faghandelskjeder innen jakt, fiske og friluftsliv. Den norske delen av kjeden ble etablert i 2018, og hadde allerede i 2019 en solid vekst.

L. Johansen AS står nå foran en opprusting for å møte fremtidig vekst og søker i den forbindelse daglig leder - og medeier i selskapet.

Vi er på utkikk etter deg som trives med kundekontakt, trigges av salg og er den kremmeren som ønsker å se resultater av arbeidet du legger ned. Vi ser etter deg som er serviceorientert og viser engasjement for det du holder på med. Du er en som får frem smilet hos kunder og ansatte gjennom en velorganisert og hyggelig butikk, og du liker å lede og motivere andre. Vi søker en positiv, offensiv og resultatorientert leder.

Stillingen krever at du har evne til å jobbe systematisk, nøyaktig og er ryddig. Du jobber selvstendig og er vant til å treffe beslutninger. Det vil være en stor fordel om du har en interesse for jakt, fiske og/eller friluftsliv.

Synes du dette virker som en spennende utfordring, det å eie og drive en godt etablert butikk?

Da kan du være den vi søker etter!

Les mer og søk på stillingen her.