Jaktia etablerer flaggskipbutikk på Jessheim

Pressemelding fra Jaktia AS 22.02.2019

Jaktia etablerer flaggskipbutikk på Jessheim

JAKTIA er Nordens største franchisekjede innen jakt, fiske og friluft og har de siste årene hatt en kraftig vekst med utvikling av flere butikker i både Norge, Sverige og Danmark. Jaktia AS kjøpte 13. februar 2019 opp konkursboet til Villmarksbutikken AS på Jessheim, som måtte legge ned driften etter 26 år i bransjen.

– Oppkjøpet av Villmarksbutikken AS er et viktig ledd i vår satsning innen detaljhandelen for jakt og friluftsprodukter i Norge og vi ser frem til å bidra til økt vekst og utvikling av Jaktiakjeden, sier daglig leder av Jaktia AS Morten Krohg.

Butikken på Jessheim vil gjenåpne til våren som Jaktia’s store flaggskipbutikk og vil tilby produkter til jegeren, fiskeren og den friluftsinteresserte i tillegg til børsemaker- og verkstedstjenester.

– Vi er i gang med rekrutteringen av daglig leder og ansatte, og håper å komme raskt i gang med etableringen av ny butikk så snart som mulig. Det skal bygges om litt og vi må få på plass både ansatte og få inn riktig sortiment for en Jaktia butikk, legger Morten til.

Hos Jaktia finner du de beste og mest troverdige leverandørene av kvalitetsutstyr koblet med stor fagkompetanse blant butikkmedarbeiderne. Her dyrkes lidenskapen til jakt, fiske og fritid med de nyeste produktene til konkurransedyktige priser. Jaktia’s kunde er bevisst på kvalitet og er opptatt av utstyr som varer og fungerer. Vi lever for våre kunder og vil alltid sørge for at de får det tilbudet og den service de fortjener, enten de skal kjøpe nytt utstyr, forhøre seg om nye produkter eller reparere eget utstyr. Hos oss møter kunden en dedikert betjening som har god kunnskap innen sine fagfelt.

Ønsker du å søke på en av de ledige stillingene til butikken på Jessheim? Se våre stillingsannonser på finn.no:

 

Vi kommer løpende tilbake med mer info så snart vi vet når Jaktia Jessheim vil åpne.

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt

Morten Krohg

Daglig Leder, Jaktia AS

TLF: +47 63 92 85 00

[email protected]

 

Er det du som driver vår nye Jaktia butikk?

Ettersom interessen for jakt og naturopplevelser hele tiden øker, er det viktig for oss å også være i vekst. Vi søker nå flere franchisetakere med øye for butikkdrift som vil være med å utvikle vårt fremgangsrike konsept. Vi ser frem til å motta din søknad med et personlig brev til [email protected].

Har du spørsmål? Kontakt vår daglige leder Morten Krohg på 63 92 85 00.