Jaktia ekspanderer og etablerer 10 nye butikker i Danmark

 

Siden noen år tilbake har Jaktia vist en sterkt voksende distribusjon av nye butikker i Norge og Sverige. Nå satser selskapet videre med ekspansjon i Norden og starter opp nye Jaktia butikker i Danmark.

Jaktia er et av Nordens fremste franchiseforetak innen jakt og fiske med over 50 butikker i Norge og Sverige. Nå ekspanderer Jaktia og tar seg inn i markedet i Danmark der et titalls nye butikker er klare. Disse butikkene har tidligere hatt et innkjøpssamarbeid under navnet «TopJagt», men velger nå å gå inn i franchisekonseptet til Jaktia.

– Vi har en langsiktig målsetning om et godt etablert butikknett i Norden innen jakt, fiske og friluft. Det blir veldig spennende å følge Jaktia nå også i Danmark. Vi har stor tro på at vår forretningsmodell vil funke like bra der som den gjør i Sverige og Norge, sier Daglig leder i Jaktia AS Morten Krohg.

– Det er utrolig spennende og morsomt å få være en del av reisen som Jaktia nå gjør. Det er et av Skandinavias fremste jakt- og fiskeforetak som virkelig ligger i forkant og satser. Det føles som et naturlig steg i vår utvikling og nå gå inn i et samarbeid med Jaktia, sier Jacob Willems og Martin Christensen ved Odense Jagt & Fritid.

De siste årene har Jaktia hatt en vekst på mellom 20-30 prosent i eksisterende butikker. Med de nye butikkene i Danmark ser man frem til en spennende utvikling der faghandleren fremdeles står i fokus.

– For oss er det viktig med fysiske butikker til tross for at netthandelen stadig tar over større del av markedet. Vi vet at jegere og fiskere ønsker å komme i butikk, for å ta og føle på de produktene og tilbehøret som de trenger for å perfeksjonere jakt- og fiske opplevelsen. Med flere nye butikker kommer vi til å kunne øke innkjøpsvolumene og fortsette med å tilby våre kunder det aller beste innen jakt og fiske, sier Lars Martinsson, Daglig leder i Jaktia AB.

Jaktia er Nordens største franchisekjede når det gjelder jakt og fiske med over 50 butikker.

 

For ytterligere informasjon, kontakt:

Morten Krohg, Daglig leder, Jaktia AS

TLF: + 47 63 92 85 00

[email protected]