Jaktpuls

Nyhet! Sako S20 – test og gjennomgang.

Verdenspremiere på helt nye Sako S20 – Årets største våpennyhet 2020! Bli med Rasmus fra Jaktpuls når drar til Riihimäki i Finland, for å besøke Sako fabrikken og se nærmere på Sako’s nyeste modulvåpen. Der møter han Patric fra Sako og de går gjennom egenskapene og fordelene med den flotte nye jaktrifla.

Rådyrjakt med drever

Rådyrjakt med drivende hund er en av våre eldste jakttradisjoner i Norge og Sverige. Det er en klassisk form for jakt der man gjerne går ut alene eller sammen med et mindre antall jaktkompiser og jakter med hund. I denne filmen følger vi Rasmus og hans kamerat Claes sammen med et par venner, når de tar med dreveren Edda ut på rådyrjakt.

 

En lang dag i villsvinskogen!

Villsvinjakt med hund er en jaktform Rasmus brenner sterkt for. I denne filmen følger vi Rasmus og Sebastian når de besøker bekjente for å jakte villsvin. Dagen skal vise seg å bli lang og med ettersøk som avslutning.

Bergsjakt i Frankrike!

Når man snakker om utenlandsk jakt så er kanskje ikke Frankrike det første man tenker på. Og hvis man tenker på Frankrike, så er det nok oftest drivjakt. Men dette landet tilbyr fantastisk jakt og en natur som både er vakker og forhåpningsfull. Dette oppdaget Rasmus da han tok seg opp i de Frankrikes høye fjell for et par dagers jakt i november.

Villsvinjakt med vanskelige ettersøk!

Nok en gang begir Rasmus seg ut på villsvinjakt sammen med venner og hunder. Det er årets første jakt i dette terrenget og det er en del villsvin i området. Etter en stund går jakten over til ettersøk og dagen skal vise seg å bli lang.

Bukkejakt i skjærgården med Zeiss

Når tålmodigheten får en real utfordring.

Bukkejaktpremieren kan på mange måter sammenlignes med elgjaktpremieren. Menn, kvinner og ungdommer har gledet seg i lang tid til å forsøke og felle sine råbukker. Det er endelig tid for det virklige startskuddet for sesongen, og noen jegere er entusiastiske og andre ser det som en mulighet til å møte naturen og roen. I denne filmen går vi ut en kveld der vær og vind gir tålmodigheten en real utfordring.