Jaktiakanalen

Harejakt med beagle

En smakebit på høstens jakt

Bli med Joakim og jaktkameratene hans på harejakt med losende hund. I bratte vestlandslier er det alltid spennende å se hva utfallet blir. Etter 2-3 timer med los og jobbing ble det fall. Og det beste av alt – de fikk det med på film.

 

 

Joakims riflerigg per august 2018

Hvilket utstyr bruker du – og hvorfor akkurat det utstyret?

Blant jegere er det mange som lurer på hva som brukes av utstyr og hvorfor man har valgt nettopp det utstyret man har valgt. Alt i fra pris, kvalitet, varighet og funksjonalitet spiller en rolle ved valg av våpen, optikk og ammunisjon. I denne videoen gir Joakim Pettersen deg en liten gjennomgang av hvilken riflerigg han bruker.

Vårjakt med Totte Zetterdal

Bli med på tottes jakt på bever, gjess og villsvin

Totte Zetterdal er medlem i Jaktia Pro Team. Her på Jaktiakanalen, samt på vår YouTube- kanal kan du se filmer som han og de andre medlemmene i Jaktia Pro Team har produsert.

I Tottes siste film viser han klipp og bilder fra vårens jakt som innebærer jakt på bever, gjess og villsvin.

På besøk hos Jaktia Molde

bli med på besøk hos Jaktia molde – jakt og Fiskespesialisten as

For å komme til bukketerrengene sine må Joakim og Sivert forbi Jaktia Molde. De dro med seg et kamera, for å sjekke innholdet i butikken. Der ble de servert en kopp kaffe og fikk masse ny kunnskap! Så begynte «må-ha» syken å komme snikende….

Her kommer en liten sniktitt på hva som befinner seg i butikken, og forklaring på hvorfor en av dem måtte leve på vann og brød noen måneder fremover.