Jaktiakanalen

Hvorfor jakter du?

Det er en følelse som starter i mageregionen og som brer seg i hele kroppen. Er det egentlig en fritidsinteresse eller en livsstil? For oss i Jaktia er jakt en del av noe enda større. Se den flotte inspirasjonsvideoen til Jaktia PRO Team Joakim der han deler sine dypeste gleder og verdier ved å være jeger.

Hvordan dye feller?

Å dye og vedlikeholde feller tar ikke lang tid, men det er en nødvendighet. Det er mye mer bak det enn bare denne lille snutten her. Men her viser Jaktia PRO team Joakim en liten smakebit på hvorfor en bør gjøre det.

På besøk hos Jaktia Førde – Våpenloftet AS

Bli med Jaktia PRO Team Joakim på tur til Jaktia Førde – den populære jaktbutikken som er godt kjent som “Våpenloftet”.

Joakim har fått nyss om at det er kommet en nyskapende gassovn til jakt-/ og turformål og da mener han det er på sin plass å hive seg rundt å hente en.

Jaktia PRO Team – trening og fôring av jakthund

Hva som er det beste fôret og hva slags trening en bør gi hunden sin før jakt, har vært diskutert mellom jegere i generasjoner. Og det kommer sikkert til å føre til diskusjoner i lang tid fremover også. Vi spurte Jan-Robert Sveen i Jaktia PRO Team hvordan han trener og fôrer hundene sine gjennom året. Her er hans råd:

Jaktia Pro Team på skytebanen!

Følg med Jaktia Pro Team når de blir invitert med på Media event på Flå. Her får de prøve langholdsskyting, skyting på angripende, motgående bjørn, hagleskyting med lyddemper, løpende elg, samt mye mye mer!

Joakim (Jegerbloggen) filmer og forteller og har med seg Jan-Robert og Jeanette fra Villmarkslivparet på laget.

Puss og våpenstell

Hvordan stelle og vedlikeholde ditt våpen?

Din jaktrifle er det redskapet du skal stole mest på når jakta er i gang. På lik linje med alt annet utsettes våpenet ditt for slitasje ved bruk. Derfor er det viktig å stelle pent med våpenet slik at det opprettholder sin gode presisjon og levetid. I denne videoen viser Joakim deg tips og triks til hvordan du enkelt kan pusse og stelle våpenet ditt etter jakt.

Harejakt med beagle

En smakebit på høstens jakt

Bli med Joakim og jaktkameratene hans på harejakt med losende hund. I bratte vestlandslier er det alltid spennende å se hva utfallet blir. Etter 2-3 timer med los og jobbing ble det fall. Og det beste av alt – de fikk det med på film.

 

 

Joakims riflerigg per august 2018

Hvilket utstyr bruker du – og hvorfor akkurat det utstyret?

Blant jegere er det mange som lurer på hva som brukes av utstyr og hvorfor man har valgt nettopp det utstyret man har valgt. Alt i fra pris, kvalitet, varighet og funksjonalitet spiller en rolle ved valg av våpen, optikk og ammunisjon. I denne videoen gir Joakim Pettersen deg en liten gjennomgang av hvilken riflerigg han bruker.

Vårjakt med Totte Zetterdal

Bli med på tottes jakt på bever, gjess og villsvin

Totte Zetterdal er medlem i Jaktia Pro Team. Her på Jaktiakanalen, samt på vår YouTube- kanal kan du se filmer som han og de andre medlemmene i Jaktia Pro Team har produsert.

I Tottes siste film viser han klipp og bilder fra vårens jakt som innebærer jakt på bever, gjess og villsvin.

På besøk hos Jaktia Molde

bli med på besøk hos Jaktia molde – jakt og Fiskespesialisten as

For å komme til bukketerrengene sine må Joakim og Sivert forbi Jaktia Molde. De dro med seg et kamera, for å sjekke innholdet i butikken. Der ble de servert en kopp kaffe og fikk masse ny kunnskap! Så begynte “må-ha” syken å komme snikende….

Her kommer en liten sniktitt på hva som befinner seg i butikken, og forklaring på hvorfor en av dem måtte leve på vann og brød noen måneder fremover.