Følg Jaktia Pro Team i sosiale medier

 

I Jaktia ønsker vi å spre kunnskap om jakt, fiske og friluftsliv samt inspirere til nye spennende opplevelser for deg som jeger. Det gjør vi blant annet gjennom Jaktia Pro Team som består av nøye utvalgte ambassadører med lidenskap for faget.

Dette er JAKTIA PRO TEAM

I Jaktia’s Pro Team har vi samlet lidenskapelige eksperter som villig deler sine kunnskaper, råd og inspirerende opplevelser innen jakt, fiske og friluftsliv. Følg dem på sosiale medier og ta del av historiene.

Jan Robert og Jeanette Sveen – Kjent som Villmarkslivparet gjennom prosjektet “Jeger søker frue”. Begge engasjerte klovviltjegere og hundeførere med over 100 aktive jaktdager i året.

Joakim Pettersen – Skaperen og jegeren bak Jegerbloggen.com. Sertifisert hagleinstruktør og Jegerprøveinstruktør gjennom NJFF.

Tonje Helene Blomseth – Eventyrer, forfatter og hundefører med lidenskapelig interesse for naturopplevelser, friluft- og villmarksliv.

Rasmus Liljeblad – Driver Youtube kanalen “Jaktpuls” og er ny Digital Chief Editor hos Jaktia. Siden Jaktpuls startet har mange fulgt Rasmus og hans fem hunder på deres spennende jaktopplevelser.