Aktuelt

Jaktia forsterker organisasjonen med ny Business Manager i Danmark

Michael Rigensborg Malmgren er utstedt som ny Business Manager Danmark og ansvarlig for Jaktiakjedens danske butikk- og forretningsutvikling.

Michael Rigensborg Malmgren tiltreder sin nye rolle omgående. Han kommer parallelt til å arbeide med strategiske innkjøp for hele Jaktia konsernet og vil være stasjonert i Odense, Danmark. Michael kommer fra Jaguargruppen A/S der han jobbet med innkjøp, IT og markedsføring.

– For å komme i gang så snart som mulig var det viktig å få på plass en person som kan holde i trådene i Danmark. Med Michael på laget vil disse oppgavene bli ivaretatt og vi har dermed en lokal representant som kan effektivisere og supportere butikkene, sier Morten Krohg Daglig leder Jaktia AS, Norge.

 

Jaktia er Skandinavias største franchisekjede innen jakt, fiske og friluft med om lag 60 butikker.

 

For ytterligere informasjon, kontakt:

Morten Krohg, Daglig leder, Jaktia AS

Tel. + 47 63 92 85 00

[email protected]

 

Jaktia ekspanderer og etablerer 10 nye butikker i Danmark

 

Siden noen år tilbake har Jaktia vist en sterkt voksende distribusjon av nye butikker i Norge og Sverige. Nå satser selskapet videre med ekspansjon i Norden og starter opp nye Jaktia butikker i Danmark.

Jaktia er et av Nordens fremste franchiseforetak innen jakt og fiske med over 50 butikker i Norge og Sverige. Nå ekspanderer Jaktia og tar seg inn i markedet i Danmark der et titalls nye butikker er klare. Disse butikkene har tidligere hatt et innkjøpssamarbeid under navnet «TopJagt», men velger nå å gå inn i franchisekonseptet til Jaktia.

– Vi har en langsiktig målsetning om et godt etablert butikknett i Norden innen jakt, fiske og friluft. Det blir veldig spennende å følge Jaktia nå også i Danmark. Vi har stor tro på at vår forretningsmodell vil funke like bra der som den gjør i Sverige og Norge, sier Daglig leder i Jaktia AS Morten Krohg.

– Det er utrolig spennende og morsomt å få være en del av reisen som Jaktia nå gjør. Det er et av Skandinavias fremste jakt- og fiskeforetak som virkelig ligger i forkant og satser. Det føles som et naturlig steg i vår utvikling og nå gå inn i et samarbeid med Jaktia, sier Jacob Willems og Martin Christensen ved Odense Jagt & Fritid.

De siste årene har Jaktia hatt en vekst på mellom 20-30 prosent i eksisterende butikker. Med de nye butikkene i Danmark ser man frem til en spennende utvikling der faghandleren fremdeles står i fokus.

– For oss er det viktig med fysiske butikker til tross for at netthandelen stadig tar over større del av markedet. Vi vet at jegere og fiskere ønsker å komme i butikk, for å ta og føle på de produktene og tilbehøret som de trenger for å perfeksjonere jakt- og fiske opplevelsen. Med flere nye butikker kommer vi til å kunne øke innkjøpsvolumene og fortsette med å tilby våre kunder det aller beste innen jakt og fiske, sier Lars Martinsson, Daglig leder i Jaktia AB.

Jaktia er Nordens største franchisekjede når det gjelder jakt og fiske med over 50 butikker.

 

For ytterligere informasjon, kontakt:

Morten Krohg, Daglig leder, Jaktia AS

TLF: + 47 63 92 85 00

[email protected]