Aktuelt

Jaktia etablerer flaggskipbutikk på Jessheim

Pressemelding fra Jaktia AS 22.02.2019

Jaktia etablerer flaggskipbutikk på Jessheim

JAKTIA er Nordens største franchisekjede innen jakt, fiske og friluft og har de siste årene hatt en kraftig vekst med utvikling av flere butikker i både Norge, Sverige og Danmark. Jaktia AS kjøpte 13. februar 2019 opp konkursboet til Villmarksbutikken AS på Jessheim, som måtte legge ned driften etter 26 år i bransjen.

– Oppkjøpet av Villmarksbutikken AS er et viktig ledd i vår satsning innen detaljhandelen for jakt og friluftsprodukter i Norge og vi ser frem til å bidra til økt vekst og utvikling av Jaktiakjeden, sier daglig leder av Jaktia AS Morten Krohg.

Butikken på Jessheim vil gjenåpne til våren som Jaktia’s store flaggskipbutikk og vil tilby produkter til jegeren, fiskeren og den friluftsinteresserte i tillegg til børsemaker- og verkstedstjenester.

– Vi er i gang med rekrutteringen av daglig leder og ansatte, og håper å komme raskt i gang med etableringen av ny butikk så snart som mulig. Det skal bygges om litt og vi må få på plass både ansatte og få inn riktig sortiment for en Jaktia butikk, legger Morten til.

Hos Jaktia finner du de beste og mest troverdige leverandørene av kvalitetsutstyr koblet med stor fagkompetanse blant butikkmedarbeiderne. Her dyrkes lidenskapen til jakt, fiske og fritid med de nyeste produktene til konkurransedyktige priser. Jaktia’s kunde er bevisst på kvalitet og er opptatt av utstyr som varer og fungerer. Vi lever for våre kunder og vil alltid sørge for at de får det tilbudet og den service de fortjener, enten de skal kjøpe nytt utstyr, forhøre seg om nye produkter eller reparere eget utstyr. Hos oss møter kunden en dedikert betjening som har god kunnskap innen sine fagfelt.

Ønsker du å søke på en av de ledige stillingene til butikken på Jessheim? Se våre stillingsannonser på finn.no:

 

Vi kommer løpende tilbake med mer info så snart vi vet når Jaktia Jessheim vil åpne.

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt

Morten Krohg

Daglig Leder, Jaktia AS

TLF: +47 63 92 85 00

[email protected]

 

Er det du som driver vår nye Jaktia butikk?

Ettersom interessen for jakt og naturopplevelser hele tiden øker, er det viktig for oss å også være i vekst. Vi søker nå flere franchisetakere med øye for butikkdrift som vil være med å utvikle vårt fremgangsrike konsept. Vi ser frem til å motta din søknad med et personlig brev til [email protected].

Har du spørsmål? Kontakt vår daglige leder Morten Krohg på 63 92 85 00.

Jaktia forsterker organisasjonen med ny Business Manager i Danmark

Michael Rigensborg Malmgren er utstedt som ny Business Manager Danmark og ansvarlig for Jaktiakjedens danske butikk- og forretningsutvikling.

Michael Rigensborg Malmgren tiltreder sin nye rolle omgående. Han kommer parallelt til å arbeide med strategiske innkjøp for hele Jaktia konsernet og vil være stasjonert i Odense, Danmark. Michael kommer fra Jaguargruppen A/S der han jobbet med innkjøp, IT og markedsføring.

– For å komme i gang så snart som mulig var det viktig å få på plass en person som kan holde i trådene i Danmark. Med Michael på laget vil disse oppgavene bli ivaretatt og vi har dermed en lokal representant som kan effektivisere og supportere butikkene, sier Morten Krohg Daglig leder Jaktia AS, Norge.

 

Jaktia er Skandinavias største franchisekjede innen jakt, fiske og friluft med om lag 60 butikker.

 

For ytterligere informasjon, kontakt:

Morten Krohg, Daglig leder, Jaktia AS

Tel. + 47 63 92 85 00

[email protected]

 

Jaktia ekspanderer og etablerer 10 nye butikker i Danmark

 

Siden noen år tilbake har Jaktia vist en sterkt voksende distribusjon av nye butikker i Norge og Sverige. Nå satser selskapet videre med ekspansjon i Norden og starter opp nye Jaktia butikker i Danmark.

Jaktia er et av Nordens fremste franchiseforetak innen jakt og fiske med over 50 butikker i Norge og Sverige. Nå ekspanderer Jaktia og tar seg inn i markedet i Danmark der et titalls nye butikker er klare. Disse butikkene har tidligere hatt et innkjøpssamarbeid under navnet «TopJagt», men velger nå å gå inn i franchisekonseptet til Jaktia.

– Vi har en langsiktig målsetning om et godt etablert butikknett i Norden innen jakt, fiske og friluft. Det blir veldig spennende å følge Jaktia nå også i Danmark. Vi har stor tro på at vår forretningsmodell vil funke like bra der som den gjør i Sverige og Norge, sier Daglig leder i Jaktia AS Morten Krohg.

– Det er utrolig spennende og morsomt å få være en del av reisen som Jaktia nå gjør. Det er et av Skandinavias fremste jakt- og fiskeforetak som virkelig ligger i forkant og satser. Det føles som et naturlig steg i vår utvikling og nå gå inn i et samarbeid med Jaktia, sier Jacob Willems og Martin Christensen ved Odense Jagt & Fritid.

De siste årene har Jaktia hatt en vekst på mellom 20-30 prosent i eksisterende butikker. Med de nye butikkene i Danmark ser man frem til en spennende utvikling der faghandleren fremdeles står i fokus.

– For oss er det viktig med fysiske butikker til tross for at netthandelen stadig tar over større del av markedet. Vi vet at jegere og fiskere ønsker å komme i butikk, for å ta og føle på de produktene og tilbehøret som de trenger for å perfeksjonere jakt- og fiske opplevelsen. Med flere nye butikker kommer vi til å kunne øke innkjøpsvolumene og fortsette med å tilby våre kunder det aller beste innen jakt og fiske, sier Lars Martinsson, Daglig leder i Jaktia AB.

Jaktia er Nordens største franchisekjede når det gjelder jakt og fiske med over 50 butikker.

 

For ytterligere informasjon, kontakt:

Morten Krohg, Daglig leder, Jaktia AS

TLF: + 47 63 92 85 00

[email protected]